25.000 Ft felett ingyenes szállítás

Hogyan tudod elkezdeni a skandináv stílus megteremtését otthonodban? 5 olyan lakberendezési és dekorációs tippet mutatunk, amelyekkel akkor is csempészhetsz egy kis skandináv stílust otthonodba, ha nagyobb átalakításra most nincs lehetőséged.

1. Egy jó kiegészítő szín

A skandináv stílusra a monokróm színvilág jellemző: fehérek, szürkék uralják az otthonokat. Egyre többször jelenik azonban meg egy-egy markáns szín, ami feldobja a hangulatot. Az idei év színe egyértelműen a zöld, a növényi minták térnyerésével párhuzamosan zöld textileket és kiegészítőket találunk, hatalmas üveg vázákkal.

A zöld mellett az okkersárga és a kék uralja a 2017-es trendeket, valamint egyre több helyen jelenik meg a lilának egy bizonyos árnyalata, amit én leginkább egy mély mályva színnek tudnék nevezni.

2. Kaktusz

Az idei év trendje a kaktusz: akár növény, akár kerámia, akár más formában is a lakás díszei lehetnek a pozsgások. További zöld színt csempészhetsz ezzel a monokróm színvilágba. Ha igazi kaktuszt is választasz, megvan az az előnye, hogy úgy lesz növény a lakásodban, hogy viszonylag kevés energiádba kerül életben tartani. Ha kerámia kaktuszt veszel, akkor pedig a zöld mellett más színekben is meg fogod találni a helyes kis növényformát.

Üvegház #home #homedecor #cactus #succulent #cement #ceramics #urbanjungle #organicdesign #jyskhu #green

Pethő Réka (@petho_reka) által megosztott bejegyzés,

A cementből készült dekorációkkal is jól párba állítható, hiszen egy kis beton-kaspó benne kaktusszal az idei év egyik elengedhetetlen kelléke.

Vásárfia #cement #cactus #plant #home

Pethő Réka (@petho_reka) által megosztott bejegyzés,

A fantáziának pedig semmi nem szab határt, a kaktuszminta megjelenik a tányérokon, konyhai kiegészítőkön is.

3. Monokróm képek a falra

A fehér falak tágasságot sugároznak, ugyanakkor a nagy üres felületek nem mutatnak annyira jól. A színvilágba jól illeszkedő, monokróm képek feldobják a falat, ugyanakkor nem ütnek el az összhatástól.

Maybe our coolest styling yet! See all the pics in my latest blogpost – Link in bio –

Henrik Nero (@henriknero) által megosztott bejegyzés,

4. Sátor

Nos, a skandináv szobasátor (sajnos..) egyelőre csak a gyerekszobában divat, ott viszont szuper játszós, mesekönyv olvasós sarok megteremtésére ad lehetőséget!

Kibélelheted párnákkal, kényelmes textilekkel, tehetsz bele gömblámpát is.

5. Újrahasznosítás

Kérd el a zöldségestől a fa ládáját, szedd elő a padlásról a régi létrát: a skandináv stílus egyik jellemzője, hogy klasszikus használati tárgyakat emel a dekoráció szintjére.

Bedroom #majorsgatan4 @fotografanders #entrance #entrancemakleri #tillsalu #bedroom

Entrance Fastighetsmäkleri (@entrancemakleri) által megosztott bejegyzés,

Ez azért is illeszkedik az eredeti koncepcióhoz, mert a skandináv stílus egyik alapja a természetes anyagok használata. A fa, az igazi tömör fa pedig olyan anyag, amit ma már csak ritkán, és csillagászati áron találsz meg, régebben viszont sokkal természetesebb módon használták.

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks