Szeptember 24-én az Ötkertben te is megnézheted, kézbefoghatod webáruházunk kínálatát. Kíváncsi vagy, mivel várunk?

Szeptember 24-én 10 és 17 óra között az Ötkertben, a Vintage Piacon állítjuk ki termékeinket.

Sok újdonsággal várunk, textilek, konyhai kiegészítők is megtalálhatóak lesznek majd nálunk. Készülünk az őszre is, és segítünk feldíszíteni a lakást.

Elérhetőek lesznek újra olyan termékeink is, melyek korábban nagyon népszerűek voltak, és hamar elfogytak. Ha valamiről lemaradtál, akkor érdemes kilátogatnod most, mert talán újra a kínálatban találod!

Ha kíváncsi vagy, még kik lesznek kiállítóként rajtunk kívül, nézd meg a Vintage Piac weboldalát.

Categories: Blog

Related Posts

Blog

Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban

A skandináv stílus visszafogott, és ez a karácsonyi dekorációban is megjelenik. Nem túldíszített, nem használ túl sok színt, mégis ünnepi.

Blog

Rendezd be úgy az otthonod, hogy ne is legyen kedved elindulni

A skandinávok sok mindenben jó példával járnak előttünk, elég a női egyenjogúság kérdésére, a jövedelmekre vagy az iskolarendszerre gondolnunk. Van azonban valami, ami az életmódjukban is kiemeli őket a többi nép közül, és ami hozzájárul ahhoz, hogy a boldogság-listákon mind élen állnak. Mi a skandináv titok?

Blog

A lakberendezési tárgyak is boldoggá tesznek

A fogyasztói társadalom térnyerésével szemben az utóbbi időszakban egyre erőteljesebben fogalmazódik meg a törekvés: ne tárgyakra, hanem élményekre költsük a pénzünk. Egy magyar kutatópáros azonban most arra jutott, hogy igenis ugyanolyan boldogságot tud okozni egy-egy különleges tárgy megvásárlása.