25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A skandináv stílus visszafogott, és ez a karácsonyi dekorációban is megjelenik. Nem túldíszített, nem használ túl sok színt, mégis ünnepi.

Az “autentikus” skandináv karácsonyi hangulat a mi ízlésünknek talán már túl visszafogott, inspirációt és ötleteket azonban meríthetünk belőle. Például abból, ahogy bátran használja ilyenkor is a természetes anyagokat: engedd be az otthonodba a fát, és minél távolabb tartsd a műanyagot.

A színhasználatuk sem kirívó, a legtöbb karácsonyi dekorációban a szürke és a fehér szín köszön vissza, némi aranyat, és a természetessége okán a zöld színt azonban megengedik maguknak. Élénk árnyalatokra azonban ilyenkor se számítsunk.

Ha minden visszafogott, akkor mégis mitől ünnepi? A formák előtérbe kerülnek: a csillag és a fenyő újra és újra visszaköszön. Érdekes megnézni, hogy egy natúr fából készült csillag, vagy egy fehér, minta nélküli fenyőfa is valóban milyen jól meg tudja teremteni az ünnepi hangulatot.

Használj fenyőágat dekorációnak, díszítsd egyszerűen, és engedd, hogy illata betöltse a szobát. Gyűjts tobozokat, és fesd fehérre a végüket, mintha havasak lennének.

A hygge jegyében egész évben sok gyertyát, mécsest és hangulatfényt használnak, ám a karácsonyi időszakban ez még nagyobb mértékben van jelen. Mécsestartók és égősorok biztosítanak meleg hangulatot a lakás minden pontján. Nincs is jobb, mint mikor minden lámpát le tudsz kapcsolni a lakásban, mert annyi hangulatfény világít, hogy az is elegendő világosságot biztosítson egy jó beszélgetéshez!

Inspirálódj galériánkból!

Képek forrása: decordemon

Egy kis csodára szükségünk van 🙂

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks