25.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Kosár
DeerDecor

Skandináv lakberendezési kiegészítők webáruháza.

Böngészd kategóriáinkat!

Milyen stílust keresgélsz?

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Blog

Milyen lámpát válasszak? Lámpa választási kisokos

Tippeket adunk lámpaválasztáshoz: milyen szempontokat kell figyelembe venni, mit kell mindenképp eldönteni, amikor lámpát választunk egy térbe az otthonunkban: legyen az mennyezeti lámpa a nappaliban, állólámpa a kanapé mellett, vagy asztali lámpa a hálószobában.

Alkalmas az otthonod a home office-ra?

A hygge Dániából származó fogalma pár évvel ezelőtt hódította meg a világot, és ha valamikor, most kifejezetten aktuális, hogy foglalkozzunk vele. Mert hiszen mi is áll a hygge középpontjában? Az otthonunk szeretete. Most kiemelten fontos, hogy jól érezzük magunkat a térben, ahol lakunk – hiszen itt töltjük az időnk nagy részét, a munkánk is ide költözött. De vajon alkalmas-e erre az otthonunk?

Skandináv szobanövény trendek

A szobanövény a legegyszerűbbb sarkot is feldobja, jól néz ki, otthonosságot teremt, ráadásul tisztítja a levegőt és jót tesz a lelkünknek is, hogy gondoskodhatunk róla. A minimalista, visszafogott színekből építkező skandináv enteriőrbe színt és még több természetességet vihetünk, ha az urban jungle térhódításának engedve mi is egyre több növényt szerzünk be otthonra. Milyen szobanövények illenek a skandináv stílushoz?