Fekete fenyő konzolasztal

182900 Ft

Elegáns, praktikus és dekoratív fenyő konzolasztal fekete színben, natúr rattan díszítéssel. Elzárható tárolórésszel és jól kihasználható pakoló felülettel rendelkezik. Könnyed hatást kelt az otthonban, jól díszíthető elem, amit kiválóan kihasználhatunk pakoló-tároló bútorként.

Várható szállítás: 2021. március

Elfogyott

Leírás

Fekete fenyő konzolasztal a lakás bármely helyiségébe. Könnyed, légies hatást kelt, ugyanakkor rendkívül praktikus, mert több különféle pakolófelülettel rendelkezik. Ajtóval elzárt részébe sok mindent elpakolhatunk, amit nem szeretnénk, ha szem előtt lenne, alsó polcán könyveket, magazinokat tárolhatunk – olyan dolgokat, amelyek nem baj, ha elől vannak, ám mégsem dekorációs elemek.

Asztallapja praktikus tároló felület, de kiválóan dekorálhatjuk is. Éppen ideális magasságban van ahhoz, hogy könnyen elérjük, amit itt helyezünk el, viszont a díszek is kiválóan érvényesülnek rajta.

A vízbázisú lakkal kezelt feketére festett felület eleganciát ad a bútornak. A fekete kiegészítőket akkor is bevezethetjük otthonunkba, ha addig főleg színeket használtunk: mindenhez illik, így akkor is megállja a helyét, ha egymagában áll. A fenyő egy melegséget, otthonosságot sugalló anyag, kellemes alapanyag.

A rattan ajtók is a természetesség érzetét emelik, a világos szín kellemesen ellensúlyozza a keret fekete árnyalatát.

A konzolasztal a dán Bloomingville terméke, amely skandináv gyártó elegáns, modern bútorairól és a magas minőségről híres. Fontos számukra a lakberendezési kiegészítők természetközelisége, ezért elsősorban fa, rattan, nád, tengerifű alapanyagot használnak termékeik elkészítéséhez.

Mérete:
Hosszúság: 140 cm
Szélesség: 38 cm
Magasság: 80 cm
Anyaga: fenyő, rattan
Felületkezelés: vizesbázisú lakk
Max. terhelhetőség: 10 kg
Tisztítás: töröljük át nedves ruhával

További információk

Gyártó