Tortatál mangó fából

13500 Ft

Tortatál mangó fából, amelyen ízlésesen kínálhatod a tortát vagy a süteményt. Csodálatos, elegáns anyag, megnyerő forma.

Várható szállítás: 2 nap

Készleten

Leírás

Tortatál mangó fából, amelyen ízlésesen kínálhatod a tortát vagy a süteményt. Konyhai kiegészítő, amelyet akár állandó használat alatt is tarthatsz, amelyen mindig kínálsz valamilyen finomságot. Az étkezőasztalnak is csodás dísze, ha az étkezés utáni desszert ezen a tortatálon áll ínycsiklandón az asztal közepén. Praktikussá is teszi a sütemény kínálását, mert sokkal könnyebb szedni róla a megemelt megjelenítés segítségével.

Természetessége különleges hangulatot ad az asztalnak, ha kiegészíted egy mangó fa tálcával, apróbb díszekkel, akkor bámulatosan egészíti ki az étkészletek kerámiáját. Természetes barna felülete minden színkombinációhoz jól illik.

Nem csak konyhában tudod azonban jól kihasználni: éppen azért, mert fa alapanyagból készült, a lakás egyéb tereiben is jól mutat dekorációs elemként. Tehetsz rá apróbb díszeket, kiszárított terméseket, gyönyörű kompozíciókat lehet megteremteni általa.

A tortatál a dán Bloomingville terméke, a skandináv gyártó kiemelt fontosságot tulajdonít a magas minőségű, természetes alapanyagok használatának. A mangó fa egy kiváló minőségű, eleganciát sugárzó alapanyag. Modern otthonok kiegészítőit alkotja meg a skandináv márka, amely folyamatosan reagál az életmódunk változása teremtette új kihívásokra.

Mérete:
Átmérő: 24 cm
Magasság: 16 cm
Anyaga: mangó fa
Mosogatóba, mikróba, sütőbe nem tehető.

További információk

Gyártó