Vintage virágállvány

31000 Ft

Fém vázon gyönyörű fa tartókkal álló 3 szintes vintage virágtartó állvány.

Mérete: 61 x 30,5 cm

Várható szállítás: 2 nap

Készleten

Leírás

Vintage virágállvány három fa polccal, fém vázzal. Skandináv kerti kiegészítő, amelyen kerti szerszámaidat, kellékeidet tárolhatod, illetve apróbb növények is helyt kaphatnak rajta. Természetes színeinek köszönhetően jól illeszkedik a kert árnyalataihoz, elegáns formája vintage, rusztikus hangulatot kölcsönöz neki.

Praktikus, mert kör alakú elrendezésének köszönhetően minden irányból le tudod venni róla a dolgokat, amiket épp használni szeretnél. Más, mint a többi kerti virágállvány, mert kevésbé tároló-szekrény hatású, sokkal könnyedebb, a kert hangulatához jobban illeszkedő formája van.

Nagyon jól mutatnak rajta a kisebb pozsgások, kaktuszok, akiknél a virágállvány segítségével el tudod érni, hogy ne tűzze őket folyamatosan a nap, egy kis árnyékolást is biztosít. Kiválóan alkalma tehát, ha teraszra, erkélyre szeretnél növényeket elhelyezni.

A Miljögarden terméke, a svéd gyártó elkötelezett a különleges kerti kiegészítők készítése iránt. Rusztikus, vintage stílusú kiegészítőik közelebb visznek a természethez, hangsúlyozzák a természetes anyagok, elsősorban a fa használatának fontosságát.

Anyaga: fa
Mérete:
Magasság: 61 cm
Szélesség: 30,5 cm
Tisztítás: töröljük át egy nedves anyaggal

További információk

Gyártó