Beton függőlámpa terrakotta színben

45900 Ft

Betonból készült, terrakotta árnyalata mégis finomságot kölcsönöz neki. Ez a függőlámpa az enteriőr különleges eleme lesz klasszikus skandináv formájával.

 

Várható szállítás: 2 nap

Készleten

Leírás

Beton függőlámpa terrakotta színben skandináv stílusú enteriőrbe. A beton nagyon kellemes hatású anyag, a lámpa terrakotta árnyalata pedig egészen egyedivé teszi ezt a mennyezeti lámpát. Ajánljuk nappaliba, étkezőbe, hálószobába, szinte minden helyiségben jól mutat.

Hosszú textilkábelen ereszkedik a térbe, így jó mélyen is beengedhetjük az enteriőrbe, aminek köszönhetően a lakberendezés integrált részévé válik. A beton természetesen nem engedi át a fényt, így ez a lámpa lefelé tud igazán világítani. Jó ötlet lehet, ha, mint a képen is látszik, a kanapé fölött helyezzük el, így olvasáshoz kiváló fényforrás lehet.

Étkezőben az asztal fölé lógathatjuk, így hangulatosan világítja meg a terítéket és az ételt. Remek választás, ha nem szeretjük, amikor a mennyezeti lámpa fénye bántja a szemünket, a beton lámpa esetében ez tökéletesen elkerülhető.

A dán Bloomingville terméke, a gyártó híres a modern, letisztult darabjairól, és a magas minőségről. A terrakotta színű lámpa esetén sincs ez másként, gyönyörűen kidolgozott, mégis természetes hatást keltő végeredmény született.

Átmérő: 19 cm
Magasság: 28 cm

Textil kábel hossza: 250 cm

Égő: E27, max 40W, nem része a csomagnak
Kültéri használatra nem alkalmas

További információk

Gyártó