Függőlámpa dió színben

37800 Ft

Csodás fényt ad és karakteres a szobában! Dió függőlámpa 2,5 m-es textilkábellel.

 

Várható szállítás: 2 nap

Elfogyott

Leírás

Függőlámpa dió színben furnér lapokból egyedi designnal. Különleges formája teszi igazán különlegessé ezt a mennyezeti lámpát, amit könnyedén bevonhatsz a térbe, hiszen 2,5 méteres textilkábelen lóg.

Összetett szerkezete lehetővé teszi, hogy nagyobb fényt adjon, mintha teljesen tömör bura borítaná, mégsem lesz bántó a szemnek akkor sem, ha nagyobb erősségű égőt teszel bele, hiszen a bura lefedi a direkt fényt.

Világítás közben is nagyon jól néz ki, hiszen a vékony furnér lapok megváltoznak a fény hatására, mint a képen is látszik. De napközben, amikor lekapcsolod, akkor is kiváló dekorációs eleme a térnek.

Ajánljuk skandináv stílusú enteriőrbe, egyszerre modern és retro hangulatot teremt – attól függően, hogy a tér további elemei melyik irányt erősítik. Vintage stílusú térbe is kiváló, fafelület hatású borítása a természet közeliségét hangsúlyozza.

A dán Bloomingville márka terméke, akik híresek modern, letisztult kiegészítőikről. Magas minőség és igényes kivitelezés jellemzi munkájukat, nem véletlen a modern skandináv otthonok alap bútora.

Méretei: Ø35 cm; magasság: 28 cm
Textilkábel hossza: 250 cm
Textilkábel színe: fekete
Lámpatest anyaga: dió, PVC, fém
Égő: E27, max 40W
Kültéri használatra nem alkalmas.

További információk

Gyártó