25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A skandináv lakberendezési stílusról először mindenkinek a fehér és a szürke jut az eszébe. Mostanra azonban az északi designerek is felfedezték, hogy szeretjük a színeket otthonunkban. Egy-egy élénkebb árnyalat, néhány vidám kiegészítő feldobja az összképet és személyessé teszi az otthonunkat.

Az idei tavasz slágerszínei az okkersárga és a zöld. A Pantone is a greenery árnyalatot választotta az év színének, és bizony a skandináv tervezők idei tavaszi kínálatában már uralkodó a természet csodás színe. Nem véletlen ez, hiszen városias életmódunkban egyre jobban vágyunk rá, hogy kapcsolódjunk a természethez.

A DeerDecor kínálatának összeállításakor is ezt vettük figyelembe. A klasszikus fehér és szürke mellett bátran válogattunk természetközeli, színes kiegészítőket: találsz nálunk sárgát, zöldet és kék dekorációt is. Ezzel szeretnénk inspirálni mindenkit: frissüljünk fel és engedjük be a tavasz színeit a lakásba és a kertbe is!

Forrás: hemtrevligt.se

Gondoltunk azokra is, akik már alig várják, hogy újra kijussanak a kertbe: csodálatos virágládák, kaspók, virágtartó tálcák szerepelnek a DeerDecor kínálatában. Már nagyon várjuk, hogy meglássátok őket!

A Húsvétra is készülünk, nyuszis, csibés dekorációink, tojások és tojástartók várják, hogy ünnepi díszbe öltöztessék a te lakásod is!

Ne feledd: nyitás március 13-án, hétfőn! Amikor egy napon keresztül minden termékünk 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg!

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks