25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A karácsonyi dekoráció nem minden esetben kell a túldíszítettségről szóljon – ha valakik, hát a skandináv népek ezt megtanítják nekünk. Az ünnepi hangulatot már a natúr fenyő önmagában is képes megteremteni, ehhez még adjunk hozzá egy kis gyertyafényt, néhány természetes anyagokból álló kompozíciót, arany színeket, és kész a csoda.

Amikor azt olvasom, hogy karácsonyi “őrület”, és már december elején látom a város utcáin, hogy idegbetegek az emberek, szeretném őket egyenként megrázni: figyelj, nem erről szól ez az ünnep! A karácsony a lecsendesedés, a béke, a varázslatos kuckózások időszaka, aminek egy semmi máshoz nem hasonlítható hangulata van.

Ne hagyjuk, hogy bármi, ami körülvesz bennünket, eltérítsen minket ettől!

Ebben a segítségünkre van a skandináv minimalizmus, ami letisztultságával és természetességével segít felhívni a figyelmet arra, ami fontos. A karácsony az otthon ünnepe: ilyenkor feldíszítjük a lakásunkat, amit fenyő- és süteményillat leng be. Ne a plázába rohanj el megvenni még egy kötelező sablon-ajándékot, inkább maradj otthon, gyűjts meg egy gyertyát, és süssetek közösen mézeskalácsot.

Gondold végig, mit jut eszedbe először a karácsony szóról! Megvan? Akkor próbáld ezt megteremteni magad körül! Ha veszel a kertbe vagy a teraszra egy cserepes fenyőt, és teszel rá egy égősort, máris minden alkalommal mosolyogva fogsz hazaérni, amikor meglátod. Esténként kuckózz be kényelmes takarók és párnák közé, és most olvass ahelyett, hogy valamilyen kijelzőt néznél.

Mindezek persze csak szavak, ennél sokkal erőteljesebben fejezi ki a mondanivalómat az alábbi néhány kép. Nézd végig ezt a kis galériát, és ne lépj tovább kapkodva: engedd magad lelassulni, hiszen erről szól ez az ünnep. Hogy végre szánjunk időt arra, ami fontos.

A képeket a Pinterestről válogattuk.

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks