25.000 Ft felett ingyenes szállítás

Legyen az otthonod az a hely, ahol pihenni tudsz, feltöltődsz. Ami nyugalmat áraszt és inspirációt nyújt. Teremts hygge hangulatú enteriőrt! A minket körülvevő pörgés és zaj között erre különösen nagy szükségünk van otthon.

Az otthonunk adottságaitól függően vagy nagyon egyszerű dolgunk lesz, vagy igényel némi kreativitást, ha a természetet szeretnénk becsempészni a térbe. Ha nagy ablakokkal rendelkezünk és sok természetes fény árad be, ha az ablakok előtt növények vannak és nem szűrődik be városi zaj, természetesen egyszerűbb dolgunk van. De az, hogy bent mit teremtünk, rajtunk múlik!

Natúr és föld-színek

Használj semleges, visszafogott színpalettát az alapokhoz. A bézs, krémszín, szürke vagy lágy fehérek nyugalmat árasztanak. A fa természetes színét ráadásul csodálatosan kiemelik, így még hangsúlyosabbá teheted ezeket a bútorokat.

természetesség a lakberendezésben

Kép forrása: uniquehomestays.com

A kiegészítők terén válogass olyanokat, amelyeken a földszínek köszönnek vissza: terrakotta, barna, zöld árnyalatokkal egészítsd ki a dekort.

természetesség a lakberendezésben

Kép forrása: woodtailorsclub.com

Természetes anyagok

A bútorok és kiegészítők választása során keresd azokat, amelyek természetes anyagból készültek. A különböző fa anyagok textúrája nem igényel már további díszítést. A bambusz, rattan számos kiegészítő alapja, ezek natúr formája tovább fokozza a kellemes összhatást.

Szobanövények

Ha még nincs helye az otthonodban a szobanövényeknek, itt az ideje, hogy megteremtsd! Rengeteg olyan videót látni a neten, ahol a polcos elemre elkezdik feltenni a kis növényeket, és ezáltal az egész bútor, sarok más hangulatot kap.

Ha nem vagy túl jó az öntözésben, keress igénytelenebb növényeket. A kaktuszok, pozsgások is remek választás erre a célra, de kevésbé fényigényes szobanövények között is válogathatsz. Arról nem is beszélve, hogy a szobanövény nem csak dekoráció, locsolgatása, metszegetése önmagában is megnyugtató tevékenység.

természetesség a lakberendezésben

Fali képek

A fali képek kiválasztása során ritkán gondolkozunk koncepcióban, pedig ezek segítségével is markáns eredményt lehet elérni a tér összhatásában. Ha olyan fali dekoráció választasz, amelyen a természetes színek, formák, alakzatok dominálnak, azzal tovább erősítheted a színpaletta hatását.

természetesség a lakberendezésben

Kép forrása: fabmood.com

Száraz virágok

A vágott virág nem sokáig marad meg, és sokan allergiásak is vagyunk rá. Remek alternatívát nyújtanak a szárított virágok, amelyek bár nem olyan élénk színekben pompáznak, mégis gyönyörű dekorációt biztosítanak az otthonunkban.

Ráadásul ez lehetőséget teremt, hogy gyönyörűen díszített kerámia vázák sorát gyűjtsük be otthon, amiknek mindig elcsábulunk. Ezek segítségével könnyen változtathatod a tér hangulatát is, tavasszal az élénkebb, ősszel a pasztell, mélyebb tónusú árnyalatok választásával.

Természet inspirálta kiegészítők

A vázák mellett rengeteg olyan bohém dekorációt is összegyűjthetünk, amelyeket a természet inspirált. Újrahasznosított fából készült apró díszek, makramé fali dekoráció dobhatja fel a teret.

Nagyban javítja a természetközeliség érzését, ha ezen anyagok változatos textúrája jelenik meg a térben. A különböző fa felületek mellett a pamut takarók, díszpárnák fokozhatják az otthonosság érzését. Így érheted el, hogy az eddig szépen berendezett és díszített otthon most melegséggel töltődjön fel.

természetesség a lakberendezésben

Kép forrása: thedesignchaser.com

A természet becsempészésének kulcsa tehát a színek és az anyagok kiválasztása. Keresd a természetes alternatívát, és hamarosan meglátod, hogyan kezd átváltozni otthonod hangulata.

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks