25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A Pantone minden évben bejelenti az év színét, ami egy izgalmas játék. Alkalmat ad arra, hogy körüljárjunk egy számunkra akár új árnyalatot, inspirálódjunk. Mi pedig ilyenkor megnézzük, hogyan is illeszkedik a lakberendezésbe a választott szín: 2023-ban a viva magenta.

magenta lakberendezés

Fotó: Anders Bergstedt / Alvhem

Lássuk, mit mond a Pantone a színről. Életkedvtől, energiától, erőtől vibrál a magenta. A természetben a piros színektől eredeztethető és az erő kifejezéseként jelenik meg. Bátor, vakmerő szín, ami optimizmust sugall.

Egy olyan árnyalatot szerettek volna a középpontba állítani, ami csupa jó érzést ébreszt. Önkifejezésre bátorít, arra, hogy ne engedjük, hogy keretek közé szorítsanak minket, hanem bátran vállaljuk önmagunkat. Telített és befogadó árnyalat.

magenta lakberendezés

Fotó: Urban Outfitters

A lakberendezésben erős és telített volta miatt elsősorban a dekorációk szintjén jelenik meg. Markánssá teheted, ha a szőnyegek, párnák és apróbb asztali dekorációk szintjén vezeted be az otthonodba.

Gyönyörűen érvényesül üvegen és más tükröződő felületeken. A festett üveg vázák, mécsestartók mellett a konyhai tálalást is extravagánssá teheted a segítségével.

magenta lakberendezés

Fotó: Manolo Yilera

Érdekes egyensúlyt képez a meleg és a hideg színek között, bármelyik tónussal is legyen tehát berendezve az otthonod, illik majd hozzá a magenta díszítés. Nagyon jó összhatást képez az arany színnel, és kiemelten jól érvényesül szürke és fekete mellett.

magenta lakberendezés

Forrás: wallsauce.com

Vizuális örömforrásként jelenheted meg az otthonodban, ami segíthet abban is, hogy újrakapcsolódj a természettel – ugyanis felidézi annak folyamatosan pulzáló, energiával teli dinamizmusát.

A lakberendezésben egyre népszerűbbé válik a bátor színhasználat. Szeretünk kísérletezni a merész, karakteres árnyalatokkal, így nyerhet teret egy olyan markáns árnyalat is, mint a magenta.

Te el tudod képzelni az otthonodban?

(Kiemelt kép forrása: Pantone)

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks