25.000 Ft felett ingyenes szállítás

Amikor skandináv lakberendezésről beszélünk, akkor az autentikus befotózott otthonok mindig a fehér színnel dolgoznak elsősorban. Ez nem véletlen, a stílus valóban sokszor használja ezt: ezzel is világosabbá, letisztultabbá és tágasabbá téve az enteriőröket. Ugyanakkor nem minden skandináv otthon fehér, erre hoztunk most egy példát.

Egy svéd blogger lakása az alábbi sötét tónusú, rengeteg kéket és a fa természetes barna színét alkalmazó otthon.

A szürkére festett falak mellett az enyhe túlzsúfoltság is megkülönbözteti a megszokottól: a jellemző minimalista dizájnnal szemben ezúttal azt találjuk, hogy kifejezetten sok dekorációval dolgozott a lakberendező.

Ezeknek a dekorációknak a nagy része egyébként növény: természetesen van sok kaktusz, cserepes növények, és termésekkel teli ágak vázában, vagy csak a falra fellógatva.

Itt is dominálnak a textilek, mindenhol találunk egy takarót hanyagul odavetve, kellemes szőnyegek, és puha párnák teszik otthonossá a teret.

Fantasztikusak az igazi régi fából készült bútorok: az asztal a nappaliban, vagy az ülőke az ágy végében. A gyerekszoba hőlégballonja szintén csodás. 🙂

Érdekes tehát végignézni ezeket a képeket és látni, hogy a skandináv stílus is többféle lehet, szuperül testre szabható!

Forrás: decordemon

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks