25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A jól berendezett, látványos konyha sokat segít abban is, hogy inspirációt szerezz a főzéshez. Minél hangulatosabb a helyiség, annál több kedved van kivonulni akár több órára is. A minimalista skandináv konyhában minden kéznél van, mégis a rend érzetét kelti az összkép. Mutatunk néhány szép példát.

Ebben a monokróm lakásban például a konyhabútor fekete pontja szépen szimmetriában áll a vele szemben, az étkező falán látható képpel. A konyhapult már fehér, mint minden körülötte, így nem is érzed, hogy az egyébként nagy méretű, de praktikus és kényelmes pult a térben áll.Az pedig szintén eléggé inspiráló, hogy mennyire egy légtérben van minden, a konyha egyáltalán nem különül el. Ami a pakolást illeti, lehet mondani, hogy minden helyet kihasználtak.

 

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

Imádom ezt a mentazöld színt! Az pedig, hogy az étkező végig üvegfallal van ellátva, és főzés közben is gyakorlatilag a kertet bámulhatod: olyan érzést ad, mintha folyamatosan a szabadban sütögetnél. Szuper a színhasználat ebben a konyhában, hiszen a fehér és a natúr fa mellett az egyetlen, ami megjelenik, ez a csodás zöld, ám ez is olyan visszafogott, hogy nem érzed azt, hogy most egy színes konyhát látsz.

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

Forrás: Decordemon

Íme egy példa, amikor bemutatnak a metrócsempének, és helyette klasszikus, négyzet alakú csempét használnak, vele szemben pedig lambériát helyeznek el. Mit szóltok hozzá? Szerintem van bája, ráadásul a rengeteg natúr fa csak hozzátesz ehhez.

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

Ez egy hagyományosabb elrendezés, ahol a konyha önálló helyiség, és még külön étkező sincs, az étkezőasztal a tágas konyhában kap helyet. Nagyon tetszik a padló. Itt már metró csempe van.

Forrás: Decordemon

Az alábbi képek egy újabb remek példa arra, amikor a konyha nem különálló egység, hanem része az élettérnek. Habár önálló helyiség, nem ajtók választják el a lakás többi részétől, miközben pedig tágas, nem csak funkció szerint, hanem otthonosan berendezve. A hatalmas kép a falon könnyeddé teszi a hangulatot, a kertre néző hatalmas ablak pedig szabadság érzetet kelt.

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

Egy újabb skandináv enteriőr, ahol nincs gyakorlatilag semmilyen szín: fehér van és fekete, ezen kívül a fa natúr barnája, valamint egy kis szürke. Mégis szinte bohém összhatást ad a szépen összeválogatott darabokkal, sok textillel: a konyhában is szőnyeg van, az étkező padja pedig kifejezetten hívogató.

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

 

Forrás: Decordemon

 

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks