25.000 Ft felett ingyenes szállítás

Megérkezett a Bloomingville új, őszi-téli kollekciója, és most sem csalódtunk a dán gyártó kínálatában! Természetes anyagok, különleges formák és izgalmas kiegészítők várnak ránk.

Bloomingville új kollekcióA boldog emlékek megerősítenek bennünket egy olyan időszakban, amikor a világ azt az érzést kelti bennünk, hogy folyamatosan alkalmazkodnunk kell a változó hétköznapokhoz. Felidézve azt az időszakot, amikor az élet könnyebbnek tűnt, a Bloomingville a múltat ​​használja fel a jelen modernizálására. Az előző generációk legjavára összpontosít és így váltja át őket boldog változásokká otthonunkban.

A Nordic Living kollekció tisztelgés a skandináv design ikonikus és emlékezetes évtizedei előtt, amely a lágy anyagokat és a szobrászati ​​formákat kifinomult kifejezésmóddal keveri. A grafikai vonalak és a kontrasztok kiemelkedőek a dekorációban. Békét találunk az általunk ismert formákban és anyagokban – valami távoli időkből származó biztonságos dologra emlékeztetnek.

A Cozy Living kollekciót a korábbi generációk azon képességének varázsa befolyásolja, ahogy fókuszban a szabad és boldog életet tartva élnek. Pontosan ezt az érzést szeretnénk megteremteni otthonainkban. A színek, minták és formák kéz a kézben járnak az összetartozással, otthonossággal és jelenléttel.

Élvezd az autentikus életet – erről szól a Creatice Collection; átölelni az életet, annak minden aspektusát és megélni minden nap. Az autentikus élet iránti szeretettől vezérelve készült az új, jellegzetes designkollekció. A kollekció darabjait a saját jellegzetes kifejezésmódjuk határozza meg.

A Creative Collection meri élvezni az autentikus életet – gond nélkül, élettel és tapasztalattal telve. Érezd át te is, és böngészd most!

A termékek hamarosan rendelhetők lesznek a webshopban is! Megtetszett valami, és már most tudod, hogy biztosan szeretnéd? Írj e-mailt az info@deerdecor.hu címre, rendeld elő!

BLOOMINGVILLE KATALÓGUS | BLOOMINGVILLE CREATIVE COLLECTION KATALÓGUS

És ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem, a Bloomingville külön gyerekszobai kollekcióval is készül. Játékos kollekciója az esztétikus enteriőröknek, időtlen skandináv designnal! Lenyűgöző színek, minták és bájos grafika karakterizálja az új kollekció termékeit. Ismerd meg!

BLOOMINGVILLE MINI KATALÓGUS

A termékek hamarosan rendelhetők lesznek a webshopban is! Megtetszett valami, és már most tudod, hogy biztosan szeretnéd? Írj e-mailt az info@deerdecor.hu címre, rendeld elő!

Bloomingville új kollekció

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks