25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A jó idő beköszöntével ismét lehet kertészkedni: kikerülhetnek a teraszra és a kertbe is a szebbnél szebb virágok. Válassz ehhez csodás kaspókat, virágládákat és varázsolj skandináv hangulatot a kertbe is!

Te is alig vártad, hogy elkezdhess újra a kerttel és a terasszal foglalkozni? Élvezed a tavasz friss illatát, a zsenge zöldeket minden növényen, ahogy a szemed láttára ébredezik a természet? Akkor kényeztesd a szemed különleges kaspókkal, virágtartókkal is! Válaszd ki, melyik illik a legjobban a teraszra és teremts itt is skandináv hangulatot!

Zöld kis kaspónk maga a tavasz: a lakásban is nagyon jól mutat egy kis tő tavaszi virággal. Kétféle méretben elérhető:

 14 cm átmérő >>

 17 cm átmérő >>

Kétféle kék kaspónkat inkább kertbe vagy teraszra ajánljuk. Betonból készültek, egyenetlen felületükkel igazi rusztikust hatást keltenek. A hiba itt nem hiba, az anyag természeténél fogva nem tökéletesen kidolgozott a felület, ami hangsúlyozza, milyen jól beillik a növények közé ez a páros.

 Propeller >>

 Rombusz >>

Ha van a kertben egy nagy, erős fa, akkor arra, de teraszra vagy akár a lakásban is felakasztható ez a csodás fém virágtartó. Aki meglátja, csak ámul 🙂 Kecses, kimunkált, rusztikusságot sugalló darab, egy igazi különlegesség.

 Szürke fém függő virágtartó >>

Fém, pöttyös kis virágtartónk az a kategória, amivel ha szerelembe esel, biztos, hogy találsz neki valami helyet a lakásban. Van, aki a fürdőszobában használja fürdőgolyó-tartónak, van, aki a szekrényen kis apróságokat dob bele. De ne kalandozzunk el: eredetileg ő is növények befogadására alkalmas. Igazi kis vintage kiegészítő!

Három méretben találod meg:

  19 cm Pöttyös vintage virágtartó >>

 22, 5 cm Pöttyös vintage virágtartó >>

 25 cm Pöttyös vintage virágtartó >>

Csipkés tálcánkat a terasz asztalára ajánljuk. Pakolhatsz bele kisebb töves növényeket, mécsest, gyertyát, minddel jól mutat. Bevállalósak pedig a buja kerti növények közé is tehetik. Koptatott hatásával olyan érzetet kelt, mintha egy titkos kertbe csöppennél, ahol a tálca már száz éve áll. 🙂

 Csipkés tálca 43 cm >>

Csipkés tálca 50 cm >>

További kert kiegészítőkért böngészd kínálatunkat >>

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks