25.000 Ft felett ingyenes szállítás

A skandináv gyerekszoba természetes anyagokból készült bútorokkal van tele, mesés mintái és formái pasztell árnyalatokkal megnyugtató teret teremtenek a gyermek számára. 

A skandináv stílusban berendezett gyerekszobát azonnal felismered. Elsősorban arról, hogy varázslatosan néz ki. Pasztell, semleges alapszínekkel dolgozik, melyeket természetesen feldob egy-egy élénk árnyalattal. Az összkép azonban rendkívül letisztult, minimalista hatást kelt, ami nem terheli felesleges ingerekkel a gyerekeket.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

A bútorok a legtöbb esetben természetes anyagokból készülnek, fa, tengerifű, pamut felhasználásával, amely otthonosságot áraszt és strapabíró, emellett pedig környezettudatos megoldás.

A skandináv stílus a letisztultság mellett nem veti meg a játékosságot, a mesés megoldásokat sem. Sőt! Nincs skandináv gyerekszoba indián sátor nélkül, mely a legjobb kuckolós játszó hely a gyerkőcnek. 

Tovább a termékhez >>

Egyszerű formáiban benne rejlik a varázslat és a kreativitás: a legegyszerűbb tároló elemet vagy könyvespolcot is a gyerekek számára is izgalmasan alakítják ki.

Praktikus is, mert alapelemei könnyedén alakíthatók “kamaszosabbra”, ha a gyerkőc már nem olyan kicsi. Mint például az alábbi polcos szekrény esetében: ha kivesszük a három állatos fiókot, máris bármilyen helyiségben megállja a helyét:

Tovább a termékhez >>

A skandináv stílusban berendezett gyerekszoba így egyszerre okoz örömet a szülőknek és a gyerekeknek is: szép, az otthon gyönyörű pontja lehet, közben pedig játékos és varázslatos is, így a gyerekek is jól érzik magukat benne, boldogan játszanak itt.

Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

Kategóriák: Blog

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Próbáld ki a szerencséd és szerezz kedvezményt
  • 1 pörgetés e-mail címenként
  • Az e-mail címed megadásával elfogadod, hogy ajánlatot küldjünk neked
Pörgess és nyerj!
Never
Remind later
No thanks